Normaint Oy

Suuntana pohjoinen, päämääränä tuottavuus

Normaint Oy on uusi mutta samalla erittäin kokenut kunnossapidon tekijä, jolla on merkittäviä sopimusasiakkuuksia kaivos-, metalli-, energia ja metsäteollisuudessa.

Yhtiö perustettiin syksyllä 2013 ja pian tämän jälkeen se solmi liiketoimintakaupan, jossa Empower Oy:n teolliset toiminnot Pohjois-Suomessa siirtyivät uudelle yhtiölle. Asialla oli liiketoiminnasta aiemmin vastannut toimiva johto, jonka mukana Normaint Oy:n palvelukseen siirtyi noin 40 ammattilaista.

Normaint Oy:n liiketoiminta perustuu asiakassuhteille, joissa kilpailukukyä parannetaan pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Yksi merkittävä yhteistyökumppani on Empower Oy, joka ennen liiketoimintakauppaa vastasi suurimmista asiakkuuksistamme Pohjois-Suomessa.

Yhtiön palveluksessa on 39 ammattilaista. Normaintin kotipaikka ja päätoimipiste sijaitsee Kajaanissa. Liiketoiminta perustuu usean toimialan tuomaan synergiaan ja moniasiakasympäristöstä hankittuun kokemukseen. Liiketoiminnan pohjana ovat pitkäaikaiset sopimukset usean merkittävän asiakkaan kanssa.

Haemme kasvua pääasiassa pohjoisen High North-alueelta, joka on tällä hetkellä teollisuuden merkittävä kasvusuunta Euroopan Unionissa, Skandinaviassa ja Venäjällä.

Yhteystiedot

Sähköposti:
info@normaint.fi

Käyntiosoite:
Tehdaskatu 15, Rata 3 C 31, 87100 Kajaani

Verkkosivut:
www.normaint.fi