Pohjolan Tekstiilipalvelu Oy

Energiatehokkaasti Renforsin Rannassa

Tekstiilinhuolto- ja vuokrauspalveluita tuottava Pohjolan Tekstiilipalvelu Oy on sijoittanut modernit ja energiatehokkaat tuotantotilansa Renforsin Rantaan. Aiemmin tehdasalueena toiminut Renforsin Ranta tarjoaa yrityksen innovatiiviselle ja pesulamaailman hitechia edustavalle prosessilinjastolle ainutlaatuiset puitteet.

– Alueen energiaratkaisut mahdollistavat modernin pesulatoiminnan. Meille myös Renforsin Rannan sijainti on merkittävä tekijä, sillä logistiikan kannalta kuljetusreittien pitää olla toimivat. Asiakkaamme sijaitsevat Kainuun lisäksi Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa sekä Oulun talousalueella, kertoo Pohjolan Tekstiilipalvelun toimitusjohtaja Terhi Tuomainen.

Vuonna 1976 perustettu perheyritys oli yksi ensimmäisistä Renforsin Rantaan rakentuneelle yritysalueelle sijoittuneista yrityksistä. Se on toiminut alueella vuodesta 2009 lähtien.

– Etsimme tuolloin aktiivisesti uusia tiloja entisten jäätyä pieneksi. Saimme modernit, valoisat ja avarat tilat, jotka ovat esimerkiksi pesulalle tärkeän mikrobiologisen laadunvalvonnan kannalta ihanteelliset. Tilat toimivat hyvin myös suurten koneiden sijoittelua ajatellen, Tuomainen sanoo tyytyväisenä.

Renforsin Ranta sijaitsee vain noin kilometrin päässä Kajaanin ydinkeskustasta, mikä palvelee Pohjolan Tekstiilipalvelun tarkoituksia erinomaisesti.

– Palveluitamme käyttävät esimerkiksi hotelli- ja ravintolatoimijat, terveydenhuoltoalan yritykset sekä työasuja tarvitsevat tahot konepajoista elintarviketeollisuuteen. Valikoimaamme kuuluvat myös vaihtomatot sekä erilaiset hygieniatuotteet, sanoo Tuomainen.

Yhteistyö Renforsin Rannan kanssa on toiminut mukavasti jo useamman vuoden ajan.

– Löysimme täältä rakenteellisesti hyvän kokonaisuuden. Yhteistyö on sujunut hyvin ja vuoropuhelu on toiminut molempiin suuntiin, kertoo Tuomainen.


Yritysesittely

Yhteystiedot

Puhelinnumero:
020 1443 708

Sähköposti:
etunimi.sukunimi@ptpalvelu.fi

Postiosoite:
Tehdaskatu 15 P 2, 87100 Kajaani

Käyntiosoite:
Tehdaskatu 15, Kone

Verkkosivut:
www.pohjolantekstiilipalvelu.fi