Prometec Oy

Prometecin innovaatio mullistaa kiinteiden biopolttoaineiden laadunvalvonna.

Kajaanissa syntynyt asiantuntijaryitys palvelee maailmanlaajuisesti prosessiteollisuutta, teknologiatoimittajia ja tutkimuslaitoksia.

Prometec on perustettu 2012 Kajaanissa. Tehtävämme on löytää asiakkaillemme taloudellisimmat, tuottavimmat ja ympäristöystävällisimmät ratkaisut tuotantoprosessiensa kehittämiseen.

Asiakkaan etu ja riippumattomuus toimittajista

Olemme täysin sitoutuneita asiakkaamme etuun. Autamme asiakasta löytämään ja valitsemaan prosessinsa kannalta oikeat mittausteknologiat oikeaan tarpeeseen. Teemme objektiivisen arvion teknologioiden soveltuvuudesta teknologiatoimittajista riippumattomana osapuolena.

Kehitämme asiakkaan ehdoilla uusia, innovatiivisia kokonaispalveluita tuottavuuden lisäämiseksi ja kustannusten minimoimiseksi; esimerkiksi Prometec Q-Link laadunvalvontajärjestelmä.

Mitattavaa hyötyä

Asiakkaidemme teknologian hankintakustannukset pienenevät ja virheellisiltä hankinnoilta vältytään. Toiminta tehostuu, kun asiakas voi keskittää omat resurssinsa ydinprosesseihinsa. Prosessin tehokkaamman mittaamisen ja säätämisen ansiosta asiakas pääsee uudelle tasolle niin kustannustehokkuudessa kuin energiatehokkuudessa.


Asiakastarina

Yhteystiedot

Puhelinnumero:
050 5917 350

Sähköposti:
etunimi.sukunimi@prometec.fi

Postiosoite:
Tehdaskatu 15 P 23, 87100 Kajaani

Käyntiosoite:
Tehdaskatu 15, Kone-rakennus

Verkkosivut:
www.prometec.fi