Oikea sijoittuminen tuo tulosta

Asiantuntijapalveluita prosessiteollisuuden, teknologiatoimittajien ja tutkimuslaitosten käyttöön tuottava Prometec Solutions Oy asettui Renforsin Rantaan alkuvuodesta 2013.

– Renforsin Ranta oli meille luonteva valinta, sillä täällä toimii myös yksi suurimmista asiakkaistamme, Kainuun Voima. Alueelta löytyy lisäksi runsaasti yhteistyökumppaneitamme. Tämä helpottaa merkittävästi käytännön tekemistä, sillä aika ei kulu eri puolille kaupunkia ajeluun. Renforsin Rantaan sijoittumiseen vaikutti tietysti myös vuokrahinta, sillä erityisesti aloittelevalle yritykselle se ei saa kiinteänä kustannuksena olla liian suuri, vuonna 2012 perustetun Prometecin toimitusjohtaja Henna Karlsson kertoo.

Renforsin Ranta on osaamiskeskittymä, jonka eteenpäin vievässä ympäristössä luodaan myös uutta.

– Prometecin palveluihin kuuluu erilaisia tuotekehitysprojekteja. Täällä on vahvaa teollisuuden osaamista, joten uusien tuotekehitysprojektien partnerit löytyvät läheltä, Karlsson toteaa tyytyväisenä.

Prometecilla on Renforsin Rannassa yhteiset tilat yhteistyökumppaninsa Protacon Groupin kanssa.

– Muutimme nykyisiin tiloihimme keväällä 2015. Meillä on hyvät, siistit ja toimivat tilat, joista löytyy toimistohuoneiden lisäksi neuvotteluhuoneita sekä pieni keittiö, Karlsson esittelee.

Entisiin tehdastiloihin perustetun yritysalueen monipuolinen palveluvalikoima on toimivan arjen lisäksi myös imagokysymys.

– Renforsin Rannassa on esimerkiksi hyvät postipalvelut sekä vastaanotto, joka ohjaa vieraat oikeaan paikkaan. Ympäristö on siistiä, mikä on myös tärkeää yrityksen imagolle. Renforsin Ranta antaa vakuuttavan kuvan tekemisestä. Täällä pienikin yritys voi olla iso, Karlsson toteaa.


Yritysesittely

Yhteystiedot

Puhelinnumero:
050 5917 350

Sähköposti:
etunimi.sukunimi@prometec.fi

Postiosoite:
Tehdaskatu 15 P 23, 87100 Kajaani

Käyntiosoite:
Tehdaskatu 15, Kone-rakennus

Verkkosivut:
www.prometec.fi