On aika nostaa valaistusasiat pöydälle.


Valtavalo Oy perustettiin vuonna 2008 toimimaan energiatehokkaiden valaistusratkaisujen kehittäjänä, valmistajana ja toimittajana Suomessa sekä kansainvälisesti. Kantavana teemana Valtavalolla on keskittyminen suuriin voluumeihin ja asiakkaisiin. Tämä mahdollistaa kilpailukykyisen hinnoittelun löytämisen uusille ja laadukkaille teknologioille, jotka usein mielletään liian kalliiksi.

Skandinavian suurimpana LED-valoputkivalmistajana voimme tarjota teille korkealaatuiset tuotteet kustannustehokkaasti hintaan, joka saattoi olla este LED-tekniikkaan siirtymisessä ennen Valtavaloa.

Yrityksen tai julkishallinnon edustaja, ota yhteyttä alueelliseen myyntiimme, niin tulemme mielellämme esittelemään tuotteita paikan päälle ja kertomaan lisää.


Toimintatapa

Kaikki Valtavalon valmistamat tuotteet käyvät niin tuotekehitys, kuin tuotantovaiheessakin moniportaisen testausprosessin läpi ja sen myötä Valtavalon säästölupaukset myös pitävät. Samalla varmistetaan, että tuotteet ovat kaikkien vallitsevien asetusten mukaiset ja taatusti turvallisia käyttää.

Valtavalon asiakkaita ovat lähinnä suuremmat organisaatiot julkiselta ja yksityiseltä sektorilta. Asiakkaat palvellaan aina mahdollisuuksien mukaan suoraan tai lyhintä mahdollista ketjua käyttäen. Tällöin asiakas saa parhaan edun niin tuoreimman tuotetiedon kuin hinnoittelunkin muodossa. Valtavalo palvelee myös pk-organisaatioita sekä kotitalouksia Valtavalo24.com -verkkokaupan, tarkkaan valittujen partnereiden, tukkuliikkeiden sekä jälleenmyyjien välityksellä.


Asiakastarina

Yhteystiedot

Puhelinnumero:
0207 789 883

Sähköposti:
info@valtavalo.fi

Postiosoite:
Valtavalo Oy, Tehdaskatu 15 P6, 87100 Kajaani

Käyntiosoite:
Tehdaskatu 15, Korjaamo 4 D 8, 87100 Kajaani

Verkkosivut:
www.valtavalo.fi