Alueella toimivia yrityksiä

Valtavalo Oy

Valtavalo Oy on suomalainen AAA-luottoluokituksen omaava uusiin energiatehokkaisiin valaistusratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaiden hyvinvointia ja kilpailukykyä energiaa ja luontoa säästävillä vaihtoehdoilla. Oma tuotekehitys ja valmistus sekä laaja yhteistyöverkosto yhdessä lyhyen toimitusketjun kanssa takaavat korkeimman mahdollisen laadun kilpailukykyisellä hinnoittelulla. 

Valtavalon oman tuotekehityksen tuloksena syntyneet Valtavalo LED-valoputket valmistetaan Valtavalon suomalaisessa tuotantolaitoksessa käyttäen viimeisintä automaatioteknologiaa. 

Sähköposti: info@valtavalo.fi 
Puhelin: 0207 789 883 
Verkkosivut: www.valtavalo.fi

Katera Steel Oy

Katera Steel Oy toimii koneiden ja laitteiden järjestelmätoimittajana. Tuotantomme käsittää osavalmistuksen, hitsauskokoonpanon, koneistuksen, pintakäsittelyn ja loppukokoonpanon sähkö- ja hydrauliikkatöineen. Olemme kiinteästi mukana asiakkaidemme prosesseissa. 

Konepajamme vahvinta osaamisaluetta ovat vaativat koneistukset ja teräsrakennetyöt. Kaikki valmistamamme konepajatuotteet pinta-käsitellään uusissa, moderneissa pintakäsittely tiloissamme. Toimivan verkostomme ja oman osavalmistuksemme avulla pystymme takaamaan asiakkaillemme toimivan toimitusprosessin. 

Puhelin: 050-5661816 
Verkkosivut: www.katerasteel.fi

Prometec Oy

Kajaanissa syntynyt asiantuntijayritys palvelee maailmanlaajuisesti prosessiteollisuutta, teknologiatoimittajia ja tutkimuslaitoksia.

Puhelin: 050 5917 350
Sähköposti: etunimi.sukunimi@prometec.fi
Postiosoite: Tehdaskatu 15 P 23, 87100 Kajaani
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Kone-rakennus
verkkosivut: www.prometec.fi

Beamex Oy 

Parempi tapa kalibroida. 

Puhelinnumero: + 358 10 550 5000
Sähköposti: info@beamex.com 
Postiosoite: Tehdaskatu 15, 87100 Kajaani
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Kone 2 A 9.3 (Pakkaamo-konttori)
Verkkosivut: www.beamex.com 

Comforta Oy 

Olemme hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiilipalveluihin erikoistunut kansainvälinen yritys, joka on osa Lindström Group konsernia. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Työllistämme yhteensä yli 500 henkilöä.

Tehtävämme on tukea asiakkaidemme liiketoimintaa vahvalla palvelulla ja vahvistaa asiakkaidemme yrityskuvaa. Tutkitusti hygieeninen ja sertifioitu tekstiilipalvelumme helpottaa asiakkaamme arkea ja parantaa yleistä turvallisuutta esimerkiksi tutkittujen hygieniakäytänteiden osalta.

Puhelinnumero: 020 111 6330
Sähköposti: tilaus.kajaani@lindstromgroup.com
Postiosoite: Tehdaskatu 15 P 2, 87100 Kajaani
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Kone
Verkkosivut: www.lindstromgroup.com/fi/yritys/comforta

Vumos Oy

Vumos tuottaa laaja-alaisesti palveluita ulkoaluerakentamiseen sekä -hoitoon. 

Puhelinnumero: 0207349841 
Sähköposti: info@vumos.fi 
Postiosoite: Tehdaskatu 15 P 10, 87100 Kajaani 
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Putsari 
Verkkosivut: www.vumos.fi 

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy 

Tarjoamme mittaustieteen palveluita teollisuuden ja yritysten sekä tutkimuslaitosten ja yliopistojen mittausympäristöihin.

Puhelinnumero: 050 303 9341
Sähköposti: richard.hogstrom@vtt.fi 
Postiosoite: Tehdaskatu 15 P 19, 87100 Kajaani 
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Puristamo 
Verkkosivut: www.mikes.fi 

Loihde Trust Oy 

Loihde Trust Oy on digitalisaation ja kokonaisturvallisuuden edelläkävijä. Autamme asiakasta menestymään varmistamalla liiketoiminnan jatkuvuuden sekä edistämällä tiedon hyödyntämistä ja digitaalisia palvelumalleja. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan ammattitaitoon. 

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Tarjoamme kattavat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. 

Puhelinnumero: 029 001 3000 
Sähköposti: myynti.trust@loihde.com
Postiosoite: Tehdaskatu 15 P 3, 87100 Kajaani 
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Rata 2 A 186 
Verkkosivut: www.loihdetrust.com 

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy 

CSC ylläpitää ja kehittää valtion omistamaa keskitettyä tietotekniikkainfrastruktuuria ja tarjoaa sen avulla kansallisia tietotekniikkapalveluita. 

Puhelinnumero: 09 – 4572001 
Sähköposti: asiakaspalvelu@csc.fi 
Postiosoite: PL 405, 02101 Espoo 
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Varasto, 87100 Kajaani 
Verkkosivut: www.csc.fi 

Bittium Oyj 

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. 

Puhelinnumero: 040 344 2000 
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Keskuskonttori, 87100 Kajaani 
Verkkosivut: www.bittium.com 

Würth Oy

Würth Oy on teknisen alan tukkuliike. Würthin tuotevalikoimaan kuuluvat kiinnitystarvikkeet, kemikaalit, työkalut, henkilösuojaimet ja laaja valikoima erilaisia yleistarvikkeita.

Würth Centerin tuote- ja palveluvalikoimaa Renforsin Rannassa tulemme kehittämään tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten kanssa. 

Puhelinnumero: 010 308 5810 
Sähköposti: kajaani.renfors@wurth.fi 
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Otsoni 6 C 9, 87100 Kajaani 
Verkkosivut: www.wurth.fi 

Kuusakoski Oy 

Kuusakoski Oy on johtava teollinen kierrätysalan yritys pohjoisen Euroopan alueella. Teollisen kierrätyspalvelutoiminnan lisäksi Kuusakoski kehittää ja valmistaa korkealaatuisia kierrätys- ja ympäristöteknologian ratkaisuja eri kierrätysmateriaaleille. 

Puhelinnumero: 020 781 7582 
Sähköposti: timo.karkkainen@kuusakoski.com 
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Vanha Tehdas, 87100 Kajaani 
Verkkosivut: www.kuusakoski.com 

Peltisepänliike Mononen Oy 

Peltisepänliike Mononen Oy tekee erilaisia peltitöitä kuten kattoremontteja, kattosaneerauksia, rakennuspeltitöitä ja asbestiseinien sekä asbestikattojen purkutöitä. Yrityksemme pääasiallinen toiminta-alue on Kajaanissa, Ylä-Savossa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja kotitalouksia. 

Kaikki peltityöt suunnitellaan tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaan, jonka jälkeen ammattilaiset toteuttavat suunnitelman. Projektit tehdään joustavasti asiakkaan ehdolla alusta loppuun tai vain osittain, jos asiakas niin haluaa. Peltitöissä ja kattoremonteissa kannattaa valita tekijäksi kokenut alan ammattilainen, jotta työnjälki on sitä mitä luvataan. Peltisepänliike Monosella laatu on taattua, koska oppi on periytynyt vuosien saatossa isältä pojalle. 

Puhelinnumero: 050-3008683 
Sähköposti: mononen.jusa@gmail.com 
Postiosoite: Kokkolantie 565 A, 87100 Kajaani 
Verkkosivut: www.kattoremonttikajaani.fi 

Ravintola Fors 

Ravintola Fors on monipuolisesti palveleva ravintola, joka sijaitsee Renforsin Rannan yritysalueella. Ravintola tarjoaa lounaspalveluita sekä monipuolisia catering-palveluita. 

Ravintolan lounas tarjoillaan arkisin klo 10.30-13.00. 
Kahvio on avoinna arkisin klo 8.00-13.30. 

Puhelinnumero: 040-7617911 
Sähköposti: kirsi@ravintolafors.fi 
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Portti, 87100 Kajaani 
Verkkosivut: www.ravintolafors.fi 

Herman It Oy

Herman IT Oy kajaanilainen ICT-alan edelläkävijä. Toiminnassamme yhdistyvät prosessiteollisuuden parhaat käytänteet, maailman johtavat IT teknologiat sekä huippuosaamisen. Olemme yksi johtavista konesalipalveluiden tuottajista Suomessa. Herman IT on osa yli 100 – vuotiasta tietoliikenne- ja -tekniikkapalveluihin keskittynyttä KPO -konsernia. 

Palveluitamme ovat Data Center palvelut omasta konesalistamme Renforsin Rannasta, monipuoliset IT-palvelut sekä ohjelmistoratkaisut yli 15-vuoden kokemuksella. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme alan paras asiakaskokemus. Saavuttaaksemme tavoitteemme, kehitämme jatkuvasti osaamistamme sekä palveluitamme asiakasta kuunnellen. Palvelutuotantomme perustana ovat ISO 20000 -standardi ja ITIL:n parhaat käytänteet. 

Puhelinnumero: +358 8 629 987 
Sähköposti: etunimi.sukunimi@hermanit.fi 
Käyntiosoite: Lönnrotinkatu 12 A, 1. kerros, 87100 Kajaani 
Verkkosivut: www.hermanit.fi 

Kainuun Voima Oy 

Kainuun Voima Oy on Kajaanin kaupungin ja Kajaanin Energiatuotanto Oy:n puoliksi omistama voimayhtiö. Kaupunki on vuokrannut osuutensa yhtiöstä Loiste Energia Oy:n käyttöön omistusoikeutta vastaavalla pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Yhtiö pyrkii taloudelliseen nollatulokseen ja toimittaa osakkailleen mahdollisimman edullista energiaa, jota nämä voivat käyttää itse tai myydä eteenpäin omille asiakkailleen.

Puhelinnumero: (08) 6192 221 
Postiosoite: PL 302, 87101 Kajaani 
Käyntiosoite: Tehdaskatu 17, 87100 Kajaani 
Verkkosivut: www.kainuunvoima.fi 

Kajaaniwood Oy 

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky-konsernin sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaan puuraaka-ainealueen keskellä Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Tuotannostamme 70 % on mäntyä ja 30 % kuusta. Oulussa Pölkyllä on painekyllästyslaitos. 

Työtä tehdään nykyaikaisella tuotantoteknologialla perinteitä vaalien. Nykyaikaiset, tehokkaat laitokset pitävät puutuotteidemme laadun korkeana myös jatkossa. Yrityksellämme on jo lähes viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksessa. Tavoitteenamme onkin toimittaa asiakkaillemme juuri sellaisia tuotteita kuin he haluavat. 

Puhelinnumero: 040 653 1138, 0400 933 394 
Sähköposti: etunimi.sukunimi@polkky.fi 
Postiosoite: Pölkky Oy, Kemijärventie 73, 93600 Kuusamo 
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, 87100 Kajaani 
Raskasliikenne: Sokajärventie 9, 87100 Kajaani 
Verkkosivut: www.polkky.fi 

SOK Palvelukeskus 

SOK:n Kajaanin palvelukeskuksessa toimii S-ryhmää palvelevia tukitoimintoja asiakaspalvelun ja taloushallinnon alueilta. SOK-yhtymää ja alueosuuskauppoja palvellaan Kajaanissa jo lähes 200 ammattilaisen voimin. 

Postiosoite: SOK Palveluässä Kajaani, PL20, 87788 S-RYHMÄ 
Käyntiosoite: SOK Palveluässä, Kone 2A9.3, 87100 Kajaani 

Avarn Security 

 AVARN Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja, kuten turvatekniikkaa, hälytyskeskuspalveluja, vartiointia ja järjestyksenvalvontaa sekä arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluita. Työllistämme noin 2 800 turvallisuusalan huippuosaajaa, jotka palvelevat 17 toimipisteemme kautta. 

Vastuullinen turvallisuuskumppani 

Puhelinnumero: 0204 2828
Sähköposti: info@avarn.fi 
Postiosoite: Tehdaskatu 15 P11, 87100 Kajaani 
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Portti 
Verkkosivut: www.avarn.fi 

Rakennus NIS-KA Ky 

Rakennus NIS-KA Ky on toiminut vuodesta 1990 alkaen.  

Olemme yksityistalouksia, yrityksiä, taloyhtiöitä ja teollisuutta palveleva Kainuulainen rakennusliike. 

Suoritamme uudisrakentamista, remontointia ja telineurakointia. 

Yrityksemme toiminta-ajatuksena on toimia ennemmin vähän ja laadukkaasti, kuin paljon ja keskinkertaisesti.  

Puhelinnumero: 0400 581919 
Sähköposti: tapani.karjalainen@rakennusniska.fi 
Postiosoite: Tehdaskatu 15 P 4, 87100 Kajaani 
Käyntiosoite: Tehdaskatu 15, Rankala B 
Verkkosivut: www.rakennusniska.fi 

Ota yhteyttä

Etsitään yhdessä yrityksellesi sopivin tilaratkaisu.

Salla Ventonen
Palvelupäällikkö
040 523 8013
salla.ventonen@redeve.fi

Jukka Ålander
Kiinteistöpäällikkö
040 8350 518
jukka.alander@redeve.fi

Timo Heiskanen
kiinteistöjohtaja
timo.heiskanen@redeve.fi
050 414 4827

Renforsin Ranta
Tehdaskatu 15 P 1
87100 Kajaani

Infopiste
Kulkutunnisteet, ajoneuvoluvat, opastus.

Infopisteen puh. 0400 933 394 (24 h)
info.renforsinranta@redeve.fi

Avaa kartta tästä (Google Maps)

Lataa Renforsin Rannan aluekartta (pdf)